PwC

PwC - yhdessä tekemällä ykköseksi.
PwC Suomi (virallinen nimi PricewaterhouseCoopers Oy) on vastuullinen suomalainen työnantaja, joka kuuluu kansainväliseen 155 maassa toimivaan PwC-ketjuun. Suomessa meitä on yli 1 200 asiantuntijaa ympäri maan.

Tuemme asiakkaitamme muutoksessa ja autamme yrityksiä luomaan kestävää kasvua, toimimaan tehokkaasti ja raportoimaan luotettavasti – on asiakas sitten kasvuyhtiö, perheyritys, pörssilistattu tai julkisen sektorin toimija. Tarkoituksenamme on rakentaa yhteiskuntaan luottamusta ja ratkaista merkittäviä ongelmia. Palveluitamme ovat: liikkeenjohdon konsultointi, yritysjärjestelypalvelut, tilintarkastus- ja muut varmennuspalvelut, veroneuvonta, lakipalvelut, riskienhallinnan palvelut ja yritysvastuupalvelut.
  • Web: www.pwc.fi
  • Katuosoite: Itämerentori 2, 00180 Helsinki
  • Avoin hakemus: linkki
  • Sähköposti: paula.simonen(at)pwc.com
Etsimme jatkuvasti joukkoomme avarakatseisia, aktiivisia ja aikaansaavia ihmisiä, joilla on palo jatkuvaan kehittymiseen ja jotka omalta osaltaan tukevat rentoa yrityskulttuuriamme ja hyvää ilmapiiriämme.Panostamme työntekijöihimme ja johtamiseen ja arvostamme yksilöitä. Toimintamme on asiakaslähtöistä, rehellistä ja luotettavaa.

Tarjoamme vuosittain korkeakouluopiskelijoille mahdollisuuden tutustua asiantuntijan työhön trainee-ohjelmamme kautta. Trainee-paikkoja löydät konsultoinnin, yritysjärjestelyiden, tilintarkastuksen, vero- ja lakipalveluiden, yritysvastuun sekä riskienhallinnan parista, ajankohdasta riippuen.PwC
Katso avoimet työpaikat tai jätä avoin hakemus. Vaikkei sopivaa tehtävää juuri nyt olisi tarjolla, voit silti olla etsimämme ammattilainen tai tuleva huippuosaaja.
Check our social media: