ContactExpo - Yrityksille

Enemmän kuin rekrytointitapahtuma
ContactExpo - entistä suurempana!
ContactExpo on Turun suurin poikkitieteellinen rekrytointitapahtuma, joka tuo yhteen tulevaisuuden osaajat ja nykypäivän ammattilaiset ennenkuulumattomalla tavalla – tänä vuonna virtuaalisena.

Jo yli 30 vuoden historian omaavat messut ovat vakiinnuttaneet paikkansa yhtenä alkuvuoden kohokohdista Turun kauppakorkeakoululla, ja tulevana vuonna ContactExpo tulee olemaan myös enemmän kuin pelkkä rekrytointitapahtuma.
ContactExpo on koko kevään pituinen rekrytointitapahtuma:
1
ContactExpo -virtuaalitapahtuma
19.01.2021 järjestettävä virtuaalitapahtuma.
ContactExpo järjestetään ensimmäistä kertaa virtuaalisena messutapahtumana Hopin.to -alustalla. Virtuaaliset rekrytointimessut mahdollistavat turvalliset ja joustavat kohtaamiset yritysten ja tulevaisuuden osaajien välillä.

2
Contactexpo.fi -rekrytointikanava
Meidän alustallamme voit ilmoittaa kaikki työ- ja harjoittelupaikat. Tänä vuonna tarjoamme opiskelijoille keskitetyn paikan löytää juuri omalle alalleen kohdistuvat työ- ja harjoitteluilmoitukset. Contactexpo.fi tuo tiedon ja kiinnostavat sisällöt yrityksestänne suoraan korkeakouluopiskelijoille
koko Suomen alueelle!
ContactExpo virtuaalitapahtuma
Tärkeät päivämäärät ja aikataulu
Messupaketit
Tiedostot
ContactExpo on yritykselle huipputehokas tapa tavoittaa eri alojenkorkeakouluopiskelijat. Messut ovat loistava tilaisuus lisätä yrityksennäkyvyyttä opiskelijoiden ja vastavalmistuneiden keskuudessa.Tarjolla on tuhansia uusia osaajia rekrytoitavaksi kesätöihin,työharjoitteluun tai vakituiseen työsuhteeseen.
Turun ollessa yli 40 000 korkeakouluopiskelijan kotikaupunki,ContactExpoilla yrityksesi tavoittaa juuri näitä tuoreita osaajia, jaopiskelijoiden ollessa kotoisin eri puolilta Suomea rekrytoitavia löytyyTurun lisäksi toimipisteisiinne muualle maahan ja jopa ulkomaille.Virtuaaliset ContactExpo-messut mahdollistavat opiskelijoidenosallistumisen myös Turun korkeakoulujen ulkopuolelta!
Hopin ominaisuudet
Alueella toivotetaan osallistujat tervetulleeksi ja sieltä löytyy aikataulu, tietoa messujen ohjelmasta ja listaus kaikista yhteistyökumppaneista.
reseption
stage
sessions
networking
expo & booths
Vapaita tai ohjattuja ryhmäkeskusteluja, jossa osallistujat pääsevät esittäytymään ja tutustumaan toisiinsa sekä keskustelemaan heitä yhdistävistä aiheista.
Networking on alue kahdenkeskisille pikatapaamisille, jossa keskustelukumppani määräytyy sattuman varaisesti.
Expo-alueella on näkyvillä mukana olevat yritykset, joista jokaisella on oma Booth. Niistä löytyy yrityksestä tietoa, videoita ja linkkejä messuvieraille – aivan kuin
messuständillä!
Lavalla pääsee esiintymään messuvieraille joko tallenteiden kautta tai livenä. Stage-esiintymisiä on mahdollista katsoa myös jälkikäteen ContactExpon sivuilta.
Messupaketit:
Kaikki messupaketit sisältävät yritykselle pääsyn virtuaalisille messuille, oman Expo-ständin (Booth), pääsyn avoimiin Meetup-huoneisiin ja Networking - tapaamisiin sekä näkyvyyden contactexpo.fi sivustolla ja messulehdessä.
Silver
Gold
Platinum
vertaile_paketteja
Paketteja on rajoitetusti, otathan siis pikaisesti yhteyttä varmistaaksesi paikkasi messuilta! Vastaamme mielellämme kaikkiin teillä heränneisiin kysymyksiin, joten ethän epäröi ottaa meihin yhteyttä.
Kompakti messupaketti, joka tuo yrityksellenne
näkyvyyttä virtuaalimessuilla.
Laaja paketti, joka mahdollistaa kattavan näkyvyyden virtuaalisilla messuilla sekä ContactExpo -sivustolla.
Täyden potentiaalin hyödytämisen paketti. Näy ja osallistu virtuaalisilla messuilla ja ContacExposivustolla!
Tärkeät päivämäärät:
31. joulukuu
31. joulukuu
Platinum ja Gold pakettien viimeinen ilmoittautumispäivä
Tähän mennessä yrityksen on ilmoittautuva yhteistyökumppaniksi rekrytointimessuille. Kaikki tarvittavat markkinointimateriaalit on lähetettävä yhteyshenkilölleen.
5. tammikuuta
5. tammikuuta
Silver pakettien viimeinen ilmoittautumispäivä
16. Joulukuu
16. Joulukuu
Ennakkomarkkinointi alkaa
19. tammikuu
19. tammikuu
ContactExpo -virtuaalitapahtuma
Hopin -alusta, virtuaalimessut
Tapahtuma järjestetään "Hopin" -alustalla, johon avautuu pääsy 18.01.2021 iltapäivällä klo 14:00. Tapahtumapäivän ohjelma alkaa klo 10:00 ja jatkuu klo 16:00 asti. Katso tästä tarkka tapahtuma-aikataulu
20. tammikuu
20. tammikuu
Jälkimarkkinointi
ContactExpo.fi -alusta, työhakuilmoitukset
Lettering workshop with guru of pens, brushes, colapens, bamboo dip pens and other instruments. Sarah will introduce you different styles in writing and show you how to create your own handmade lettering tools.
Kevät
Kevät
ContactExpo.fi -työhakualusta
ContactExpo 2021 aikataulu

Tapahtuma-alusta on auki maanantaista tiistaihin, 18.-19.1.2021.
Maanantaina sinulla on tilaisuus päästä tutkimaan alustan tarjoamia toimintoja ja ominaisuuksia. Virallinen ohjelma lähtee käyntiin tiistaina 19.1. klo 10 puheenvuoroilla Stagella!